Poseta Temišvaru

Bega Šoping Centar (Bega Shopping Center)

Šoping u Temišvaru je postao sinonim za posetu Julius Molu (Iulius Mall Timisoara), međutim, osim ovog šoping centra, koji je najveći u gradu, postoji još jedan manji, ali sa sasvim dobrom ponudom i velikim brojem prodavnica – Bega Šoping Centar (Bega Shopping Center). Iako mnogo manji od Julius Mola, često se u ovom tržnom centru mogu kupiti proizvodi po nižim cenama.
Zgrada Bega Šoping Centra je sagrađena još 1973. godine i u njoj se decenijama nalazila robna kuća na četiri sprata.
1997. godine, robna kuća je privatizovana, a zgrada je preuređena i napravljen je šoping centar. Preuređenje robne kuće i otvaranje šoping centra je značajno proširilo ponudu srca kupovine u Temišvaru.

Prodajni prostor se nalazi na oko 12.000 kvadratnih metara u dva bočna krila zgrade i novom krilu koje je nazvano trgovačkim centrom. Tržni centar je opremljen liftovima, pokretnim stepenicama, sigurnostnim sistemima, video nadzorom i klimatizovan je. U tržnom centru se gotovo svakog dana održavaju različite promocije, koje privlače posetioce. Tržni centar Bega ima parking za oko 80 vozila, što u srcu Temišvara predstavlja ogroman parking prostor.
Lokacija Bega Šoping Centra je u samom centru grada, nedaleko od Hotela Continental North Star. Bega Šoping Centar se nalazi na adresi: Str. Carol Telbisz, Nr. 3, Temišvar.

Bega šoping centar

U Bega Šoping Centru se nalaze prodajni objekti najrazličitijih proizvoda: odeća, obuća, akcesoari, sportska oprema, hrana, roba široke potrošnje, kućni aparati, kompjuteri i mnogo drugih proizvoda. U tržnom centru se nalazi oko 40 prodajnih objekata i manja igraonica za decu.
U tržnom centru Bega se nalazi veliki Carrefour market, u kome se može naći široka lepeza proizvoda široke potrošnje.

 

Bega Food Court je deo tržnog centra Bega u kome se nalaze restorani, kafe-barovi, poslastičarnice i druge prodavnice hrane. U Bega Food Court-u se nalaze sledeći restorani – Mariposa, Papri, PepeNero i Ribs Grill.
Od ostalih prodajnih objekata u Bega Šoping Centru izdvajaju se Chaw-Chaw, Yves Rocher, Steilmann, Ego Way, Moda Aliss, Mondex, Elena Negrei, Jolidon, Splendor, Orange Store, Silver Point i Inmedio.

Radno vreme Bega Šoping Centra je radnim danima od 9 do 20 časova, subotom od 9 do 19 časova, dok je nedelja neradni dan. Carrefour market radnim danima radi od 8 do 21, a nedeljom od 9 do 17 časova.


Temisvar.com > Šoping / Kupovina > Bega Šoping Centar (Bega Shopping Center)