Posjeta Temišvaru

Iulius Mall Timisoara (Julius Mol)

Iulius Mall Timisoara (Julius Mol) predstavlja jedan od najvećih shopping molova na Balkanu , a drugi najveći je u Rumunjskoj (najveći shopping mol se nalazi u Budimpešti).

Julius Mol Temišvar

Iulius Mall Timisoara je otvoren 2005. godine i vrlo je popularno mjesto za shopping u Rumunjskoj.
Iulius Mall Timisoara se nalazi oko petnaest minuta lagane šetnje od Trga jedinstva, gotovo u centru Temišvara. Ovaj tržni centar se prostire na preko 60.000 kvadratnih metara i sagrađen je u 2 razine. Pored Iulius Mall Timisoara se nalazi ogroman parking za automobile i autobuse. Ovaj parking je besplatan, pa ga često koriste turističke agencije za parkiranje autobusa, ali i turisti koji putuju vlastitim automobilom. Kako je jako blizu centra grada, parking Iulius Mall Timisoara možete koristiti neograničeno, tijekom radnog vremena tržnog centra, pa ukoliko svojim automobilom dolazite u Temišvar, ovo je idealno mjesto za izbjegavanje troškova parkinga u gradu.
Iulius Mall Timisoara ima preko 300 prodavaonica najrazličitijih proizvoda. U ovom tržnom centru možete naći knjižare, gift shop-ove, prodavaonice dječjih igračaka, kozmetike i parfema, odjeće i obuće, kućanskih uređaja, nakita, akcesoari, satova, rublja, sportske odjeće i obuće, elektronike, kompjutera, mobitela... U okviru Iulius Mall Timisoara postoji i veliki hipermarket Auchan u kome se prodaje roba široke potrošnje. Generalno, u tržnom centru se nalazi veliki broj prodavaonica brendirane robe, ali se mogu naći i one koje prodaju nešto jeftinije proizvode .

 

Neke od prodavaonica u Julius Molu su : Adidas, Nike, New Yorker, Accessorize, Guess, Hello Kitty, Betty Ice, Lacoste, Big Dog, Bohemia, Orange, Pandora, Salvatore Amato, Sephora, Leonardo, Lee Cooper, ...
Uspoređujući Iulius Mall Timisoara s nekim od većih hrvatskih shopping molova, ne može se reći da je Iulius Mall Timisoara nešto značajnije veći, jeftiniji ili da ima bitnije veći izbor robe, ali u svakom slučaju , predstavlja zanimljivu alternativu kupnji u nekom od domaćih tržnih centara .
Radno vrijeme Julius Mola je svakog dana od 10 do 22 sata , dok je radno vrijeme hipermarketa Auchan svakog dana od 8 do 22 sata.
Julius Mol se nalazi na adresi A. Demetriade 1 , Temišvar . Kontakt telefoni su +40 2566 401 600 i +402.566 401 601.


Temisvar.com (hrvatski) > Šoping / KupnjaIulius Mall Timisoara