Poseta Temišvaru

Julius Mol (Iulius Mall Timisoara)

Julius Mol (Iulius Mall Timisoara) predstavlja jedan od najvećih šoping molova na Balkanu, a drugi najveći je u Rumuniji (najveći šoping mol se nalazi u Budimpešti).

Julius Mol Temišvar

Julius Mol je otvoren 2005. godine i veoma je popularno mesto za šoping u Rumuniji.
Julius Mol se nalazi na oko petnaest minuta lagane šetnje od Trga Ujedinjenja, gotovo u centru Temišvara. Ovaj tržni centar se prostire na preko 60.000 kvadratnih metara i sagrađen je u 2 nivoa. Pored Julius Mola se nalazi ogroman parking za automobile i autobuse. Ovaj parking je besplatan, pa ga često koriste turističke agencije za parkiranje autobusa, ali i turisti koji putuju sopstvenim automobilom. Kako je jako blizu centra grada, parking Julius Mola možete koristiti neograničeno, tokom radnog vremena tržnog centra, pa ukoliko svojim kolima dolazite u Temišvar, ovo je idealno mesto za izbegavanje troškova parkinga u gradu.

Julius Mol ima preko 300 prodavnica najrazličitijih proizvoda. U ovom tržnom centru možete naći knjižare, prodavnice poklona, dečijih igračaka, kozmetike i parfema, odeće i obuće, uređaja za domaćinstvo, nakita, akcesoara, satova, veša, sportske odeće i obuće, elektronike, kompjutera, mobilnih telefona...

 

U okviru Julius Mola postoji i veliki hipermarket Auchan u kome se prodaje roba široke potrošnje. Generalno, u tržnom centru se nalazi veliki broj prodavnica brendirane robe, ali se mogu naći i one koje prodaju nešto jeftinije proizvode. Neke od prodavnica u Julius Molu su: Adidas, Nike, New Yorker, Accessorize, Guess, Hello Kitty, Betty Ice, Lacoste, Big Dog, Bohemia, Orange, Pandora, Salvatore Amato, Sephora, Leonardo, Lee Cooper...

Poredeći Julius Mol sa nekim od beogradskih šoping molova, ne može se reći da je Julius Mol nešto značajnije veći, jeftiniji ili da ima bitnije veći izbor robe, ali u svakom slučaju, predstavlja zanimljivu alternativu kupovini u nekom od domaćih tržnih centara.

Radno vreme Julius Mola je svakog dana od 10 do 22 časa, dok je radno vreme hipermarketa Auchan svakog dana od 8 do 22 časa.

Julius Mol se nalazi na adresi Str. A. Demetriade No 1, Temišvar. Kontakt telefoni su +40 2566 401 600 i +40 2566 401 601.






Temisvar.com > Šoping / Kupovina > Julius Mol (Iulius Mall Timisoara)