Upoznajte grad

cvetni sat temisvar

Šoping centar Iulius mall u Temišvaru

Nalazi se na adresi: Piața Consiliul Europei nr. 2, Temisvar, Rumunija

Radno vreme šoping centra je od ponedeljka do petka u periodu od 10 do 22 časova po lokalnom vremenu.

Radno vreme hipermarketa Auchan je svakog dana, od ponedeljka do nedelje od 07 do 22 sata po lokalnom vremenu.

Šoping centar Iulius u Temišvaru pruža bogato iskustvo kupovine i zabave na jednom mestu. Sa impresivnih 450 prodavnica, ovo je prava destinacija za ljubitelje šopinga i zabave.

Budući da se prostire na površini od 5,5 hektara, to važi za najveći objekat tog tipa u celoj Rumuniji. Park je rezultat investicije od 8,7 miliona evra i realizovan je uz angažovanje stručnjaka iz Italije, Nemačke i Rumunije. Smešten je iznad podzemne garaže u okviru kompleksa, dok se na zelenim površinama nalazi oko 10.000 žbunova i 1.400 većih stabala. Ovaj tržni centar uključuje i karusel za decu, paviljon, šetališta i trgove, koji su namenjeni za održavanje različitih događanja na otvorenom i sajmova.

Jedan od atraktivnih dodataka je novi koncept bioskopa - Cinema City, koji nudi All-Inclusive VIP bioskopski doživljaj. Posetioci mogu uživati u vrhunskim filmskim ostvarenjima uz ekskluzivne pogodnosti i udobnost.

Za ljubitelje gastronomske čarolije, Iulius nudi raznovrsne restorane i kafića, što sve zadovoljava ukuse svih posetilaca. Bilo da ste ljubitelj internacionalne kuhinje ili tradicionalnih specijaliteta, ovde ćete pronaći nešto za svaki ukus.

Za brze obroke i opuštenu atmosferu, tu je i Food court gde posetioci mogu uživati u ukusnim zalogajima i osvežavajućim napicima. Hipermarket Auchan je takođe deo ponude, te posetiocima pruža širok spektar proizvoda pod jednim krovom.

Posebna pažnja posvećena je i najmlađima. Šoping centar Iulius opremljen je igralištima namenjenim deci, pružajući im sigurno okruženje i prostor za igru. Ovo čini posetu šoping centru pravim porodičnim doživljajem.

Bez ikakve sumnje Iulius u Temišvaru postavlja visoke standarde kada su u pitanju šoping i zabava, objedinjujući raznovrsne sadržaje kako bi zadovoljio potrebe svih posetilaca. Bez obzira da li ste zaljubljenik u kupovinu, film, sport, ili jednostavno želite uživati u dobroj hrani, ovaj šoping centar ima sve što vam je potrebno za uživanje u tome.